fbpixel

NOG GEEN CADEAU VOOR MOEDERDAG?

26/04/2020 by Mathsfit
MOEDER-1200x675.jpg

Nog geen origineel moederdagcadeau?

Heeft ze vaak last van stramme spieren in haar rug of nek?
Komt het er nooit van om een afspraak te maken?

Bestel dan nu je cadeaubon en laat ze genieten van éen van de diensten in mijn praktijk!

Hoe bestel ik een cadeaubon ?

Stuur een mailtje naar : [email protected] en vraag naar de cadeaubon.

Tot snel

Over MathsFit

Van kindsbeen af was sport mijn passie. Zoals zovele kleuters was de opstap naar de sportwereld het kleuterturnen in een lokale turnclub. Vandaag ben ik er nog steeds trainer maar heb ik mij de laatste jaren toegespitst in Multi Move, een sportoverschrijdend aanbod waar alle basiscompetenties aan bod komen.

Contact

E-mail: [email protected]

Telefoon: +32 472 673 764

BTW: BE0562920296

Copyright 2019 MathsFit. All rights reserved.